Aktualizace k předmětu „Lezení na umělé stěně“

Dobrý den, milí studenti,

zasílám vám základní informace k hodině lezení. Po mnohých útrapách s prostorem jsme našli krásnou stěnu třináctka Lezecká stěna Třináctka | Stěna & boulder, Praha 13 (stenastodulky.cz), kam byste letos mohli chodit lézt za velmi zvýhodněných podmínek. Jak se tam dostanete: Kudy za námi | Lezecká stěna Třináctka (stenastodulky.cz) – zatím nemohu uvést v SIS, doplním později.

Poplatek za hodinu neplatíte na účet UK, ale budete platit zvýhodněné vstupné a to 80Kč, platné pouze v době výuky. K vstupu je třeba, abyste se registrovali v systému stěny na této emailové adrese:
Výběr sportu — TŘINÁCTKA (stenastodulky.cz)

Udělejte to prosím online, ať se na první hodině nezabýváme jenom administrativou. Registrací podepíšete i provozní řád. Na první hodině bude třeba, abyste si pořídili vstupní kartičku – stojí 50 Kč a vložili na ní depozit – bude 10 výukových lekcí – tj 800Kč. Můžete vložit menší a později doplatíte či větší a chodit lézt sami i mimo výuku 😊 (ovšem za standardní vstupné).

POZOR: Jedná se o hodinu mimo fakultu, je třeba dodržovat jejich pravidla. Bezpečnost na stěně! Lezecká stěna Třináctka (stenastodulky.cz)

Ohledně COVIDU, prosíme abyste dodržovali platná pravidla ve sportovních centrech, která my nebudeme kontrolovat, ale měli byste být buď očkovaní nebo mít prodělaný COVID či certifikát o testování.

S sebou mějte volný sportovní oděv a lezečky nebo sportovní boty s pevnou podrážkou.

Lezečky se dají v omezeném počtu na výuku za poplatek zapůjčit.

Výuka v zimním semestru začíná 12. 10. 2021 a končí 21. 12. 2021.

Zápočet dostanete za pravidelnou docházku, povoleny jsou 3 absence za semestr. Pokud budete mít absencí více, můžete si maximálně dvě nahradit po dohodě s vyučujícím i v jiných hodinách. Pokud se na první hodinu na TV nedostavíte bez omluvy, bude to považováno za váš nezájem o tuto hodinu a na vaše místo bude zařazen zájemce z čekací listiny. Omluvy posílejte výhradně na email: adamkova.michaela@seznam.cz

Další nezbytné organizační a provozní záležitosti budou upřesněny na první hodině.

 

Na našich webových stránkách je již nabídka kurzů a akcí které si můžete prohlédnout a případně se rovnou přihlásit na https://ktv.ff.cuni.cz/sportovni-kurzy/

 

Těšíme se na setkání!

S pozdravem

Věrka Hrazdírová za KTV a Michaela Adámková, email: adamkova.michaela@seznam.cz

Externí lektorka KTV

Úvod > Aktuality > Aktualizace k předmětu „Lezení na umělé stěně“